Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g79g66kcal0.9g14.4g0.3g1.4g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g26g161kcal5.5g1.8g14.6g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g8.7g35kcal1.7g4.5g1g2.8g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g2.2g6.3kcal0g0.3g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g4.4g0kcal0g4.3g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.1g15kcal0.8g1g0.9g0.9g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g7.4g40kcal0.4g3.9g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g791kcal30.8g62.2g48.2g10.2g
Valittu annoskoko194g396kcal15.4g31.1g24.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna97g198kcal7.7g15.6g12.1g2.6g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520