Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl25g85kcal3.5g14g1.7g2.8g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)94g38kcal3.5g6.1g0.1g0g
Mustikka metsä- 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy9g84kcal0g0g9.4g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3.1g20kcal0.4g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g454kcal14.8g40.4g26.4g5.6g
Valittu annoskoko194g227kcal7.4g20.2g13.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna97g114kcal3.7g10.1g6.6g1.4g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111