Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 88g41kcal0.4g7.4g0.2g1.7g
Raparperi 63g21kcal0.4g3.4g0.1g0.9g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g4kcal0g1g0g0g
Kaurahiutale 10g37kcal1.4g5.7g0.7g1g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)9g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g524kcal6.2g77.4g17.2g8.2g
Valittu annoskoko194g262kcal3.1g38.7g8.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna97g131kcal1.6g19.4g4.3g2.1g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191