Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow50g43kcal2.3g7.5g0.2g2.5g
Soijanakki, hälsans kök38g91kcal6.7g2.6g6g0g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.4g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g354kcal20.4g36.6g12.6g7g
Valittu annoskoko195g177kcal10.2g18.3g6.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna97g88kcal5.1g9.2g3.2g1.8g
Arvot/100g100g91kcal5.2g9.4g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794