Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g105kcal0g0g11.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g94g32kcal0.2g6.6g0.3g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.3g0.4g0g
Leseseos (3 viljan)9g24kcal1.6g3.2g0.6g2.8g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.6g6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g660kcal13.2g82.8g29.8g10.2g
Valittu annoskoko195g330kcal6.6g41.4g14.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna97g165kcal3.3g20.7g7.5g2.6g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109