Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 71g75kcal2.8g13.7g0.6g1.2g
Hk, sininen lenkki 580g82g188kcal8.2g5.2g14.7g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka35g12kcal1g1.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g554kcal24.2g41.8g31.4g3g
Valittu annoskoko195g277kcal12.1g20.9g15.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna97g139kcal6.1g10.5g7.9g0.8g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876