Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g88g91kcal6.9g14.3g0.5g1.8g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g551g1212kcal132.2g11g71.6g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g1051g841kcal52.6g147.2g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g4423kcal390g369g166.2g12.2g
Valittu annoskoko1940g2211kcal195g184.5g83.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna970g1106kcal97.5g92.3g41.6g3.1g
Arvot/100g100g114kcal10.1g9.5g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927