Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g666g233kcal24.6g28.6g2.7g0g
Sokeri 142g575kcal0g141.4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 500g1723kcal27.5g380.6g6g6.2g
Becel olive (Becel), annos 100g100g350kcal0g3g38g0g
Mansikka 333g155kcal1.7g28g0.7g6.3g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3880g6205kcal110.4g1185.2g95.2g30.6g
Valittu annoskoko1940g3103kcal55.2g592.6g47.6g15.3g
Annoskoko puolitettuna970g1551kcal27.6g296.3g23.8g7.7g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108