Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 998g1073kcal190.2g0g33.9g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g499g1512kcal94.8g2.5g124.7g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkoviini kuiva 200g137kcal0.6g1.2g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g5618kcal579g35.8g318.8g13.2g
Valittu annoskoko1944g2809kcal289.5g17.9g159.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna972g1405kcal144.8g9g79.7g3.3g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794