Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 564g718kcal121.6g0g25.4g0g
Sipuli kuivattu 22g59kcal2.3g7.6g0.3g7.6g
Fenkoli, annos 100g6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Korianteri, annos 10g6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g3g11kcal0.4g1.6g0.5g1g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g216g61kcal2.4g10.4g0.9g6.5g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g540g216kcal11.3g36.7g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 480g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow72g274kcal4.8g6.9g25.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g2681kcal286g127.6g109g37.4g
Valittu annoskoko1944g1341kcal143g63.8g54.5g18.7g
Annoskoko puolitettuna972g670kcal71.5g31.9g27.3g9.4g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521