Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1208g915kcal22.6g186.2g2.4g12.1g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Kauralese 30g109kcal5.4g13.8g2.3g5.3g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 121g414kcal12.3g84.5g1.4g4.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)193g236kcal4.3g52.6g0.6g1.5g
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Kananmuna, keitetty 133g190kcal16.6g0.4g13.6g0g
Maito, Kevyt121g56kcal3.9g5.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3888g4216kcal163.2g687.4g71.4g46.2g
Valittu annoskoko1944g2108kcal81.6g343.7g35.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna972g1054kcal40.8g171.9g17.9g11.6g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196