Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 281g414kcal60.3g0g19.1g0g
Vesi771g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Kidneypapu keitetty 100g161g153kcal11.1g23.5g0.8g11.1g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g161g153kcal11.3g24.2g1.6g12.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 281g95kcal3.1g15.1g0.6g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g1985kcal174.8g155.4g66.4g74.8g
Valittu annoskoko1946g993kcal87.4g77.7g33.2g37.4g
Annoskoko puolitettuna973g496kcal43.7g38.9g16.6g18.7g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179