Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 964g1376kcal120.5g2.9g98.8g0g
Smetana, Valio, hyla175g684kcal3.5g4.4g73.6g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g351g821kcal39.6g1.8g77.1g0g
Oliiviöljy 105g930kcal0g0g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g7809kcal336.4g51.8g710.8g12g
Valittu annoskoko1946g3905kcal168.2g25.9g355.4g6g
Annoskoko puolitettuna973g1952kcal84.1g13g177.7g3g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392