Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1403g1122kcal238.4g14g14g0g
Voi 175g1272kcal2.1g0.7g142.5g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g70g407kcal15.4g6.7g35.5g7.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g105g603kcal18.6g7.4g52.2g12.4g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g7358kcal597.2g58.8g528g39.4g
Valittu annoskoko1946g3679kcal298.6g29.4g264g19.7g
Annoskoko puolitettuna973g1840kcal149.3g14.7g132g9.9g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136