Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen58g19kcal1.9g2.9g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g15g51kcal1.8g10.4g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki44g48kcal10.9g0.2g0.4g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste17g60kcal4.8g0.3g4.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g29g47kcal2.3g1.2g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g543kcal51.4g30.4g25g0.8g
Valittu annoskoko195g272kcal25.7g15.2g12.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna98g136kcal12.9g7.6g6.3g0.2g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850