Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 70g19kcal0.8g2.8g0.1g1.5g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g35g53kcal6g0.1g3.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.6g6.6kcal0.3g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana390g157kcal14.2g5.8g7.6g3g
Valittu annoskoko195g79kcal7.1g2.9g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna98g39kcal3.6g1.5g1.9g0.8g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704