Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 88g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g50g10kcal0.7g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Emmental, mustaleima5g21kcal1.5g0g1.6g0g
Herkkusieni säilyke 43g7.2kcal0.9g0.1g0.1g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g251kcal7.4g7.8g20.6g3.2g
Valittu annoskoko196g126kcal3.7g3.9g10.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna98g63kcal1.9g2g5.2g0.8g
Arvot/100g100g64kcal1.9g2g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087