Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 42g80kcal11.5g0g3.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g56g14kcal0.7g2.4g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g308kcal27g10.6g16.6g1.2g
Valittu annoskoko196g154kcal13.5g5.3g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna98g77kcal6.8g2.7g4.2g0.3g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730