Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali127g27kcal1.5g4.3g0.3g2.7g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g318kcal23.2g10g20.6g5.8g
Valittu annoskoko196g159kcal11.6g5g10.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g80kcal5.8g2.5g5.2g1.5g
Arvot/100g100g81kcal5.9g2.6g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213