Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g68g172kcal4g2.2g16.1g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl26g35kcal3.4g0.1g2.2g0g
Sokeri 34g137kcal0g33.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi23g101kcal1.5g13.5g4.7g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1194kcal19.6g103.6g77.6g1.4g
Valittu annoskoko196g597kcal9.8g51.8g38.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna98g299kcal4.9g25.9g19.4g0.4g
Arvot/100g100g305kcal5g26.5g19.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387039