Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 151g126kcal27.5g0g1.7g0g
Pekoni rasvainen 21g79kcal2.5g0g7.8g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1.5g0.2kcal0g0g0g1.3g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g462kcal64.4g0.6g22.4g2.8g
Valittu annoskoko196g231kcal32.2g0.3g11.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna98g116kcal16.1g0.2g5.6g0.7g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900