Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 43g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Nauris 32g8.7kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 11g34kcal2g0.1g2.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana391g239kcal13.2g17.4g11.8g4.6g
Valittu annoskoko196g120kcal6.6g8.7g5.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna98g60kcal3.3g4.4g3g1.2g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713