Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g63g25kcal0.3g7.5g0.1g0g
Juuressose Pirkka 500g63g25kcal0.4g5.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g167kcal3.8g26.4g6.6g0g
Valittu annoskoko196g84kcal1.9g13.2g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna98g42kcal1g6.6g1.7g0g
Arvot/100g100g43kcal1g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522