Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%188g414kcal32.8g0g31.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 8.4g5.9kcal0.1g1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g841kcal65.8g2g64g0.6g
Valittu annoskoko196g420kcal32.9g1g32g0.3g
Annoskoko puolitettuna98g210kcal16.5g0.5g16g0.2g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118