Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%501g851kcal100.1g0g50.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g901g1460kcal75.7g108.1g71.2g42.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g501g601kcal11.5g24g50.1g0g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g6707kcal374.6g264.2g443g84.6g
Valittu annoskoko1952g3354kcal187.3g132.1g221.5g42.3g
Annoskoko puolitettuna976g1677kcal93.7g66.1g110.8g21.2g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257