Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen500g100kcal3g19g1.5g7g
Tuorekurkku, annos 50g772g309kcal4.6g10.8g0.8g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow280g280kcal64.4g0g2.8g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g400g640kcal68g0.4g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g2658kcal280g60.4g90.2g14g
Valittu annoskoko1952g1329kcal140g30.2g45.1g7g
Annoskoko puolitettuna976g664kcal70g15.1g22.6g3.5g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533