Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen501g100kcal3g19g1.5g7g
Tuorekurkku, annos 50g774g309kcal4.6g10.8g0.8g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow281g281kcal64.5g0g2.8g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g401g641kcal68.1g0.4g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3912g2663kcal280.4g60.4g90.4g14g
Valittu annoskoko1956g1332kcal140.2g30.2g45.2g7g
Annoskoko puolitettuna978g666kcal70.1g15.1g22.6g3.5g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533