Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1200g1968kcal300g10.8g79.2g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g120g155kcal5g6.1g12g0g
Sitruunamehu, laimentamaton80g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)60g49kcal5.7g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3912g6445kcal733.2g52.6g363.6g0.2g
Valittu annoskoko1956g3223kcal366.6g26.3g181.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna978g1611kcal183.3g13.2g90.9g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607