Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)372g37kcal5.6g0g2.2g316g
Ruisjauho Pirkka2974g9071kcal288.5g1814.1g59.5g446.1g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1611g5155kcal222.3g934.3g51.5g201.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g496g694kcal69.4g69.4g16.9g237.9g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g74g297kcal0g74.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4337g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g136g491kcal61.3g54.5g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31489kcal1294.2g5893.2g276.6g2402.8g
Valittu annoskoko10000g15745kcal647.1g2946.6g138.3g1201.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7872kcal323.6g1473.3g69.2g600.7g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040