Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g122g320kcal21.2g0g24.4g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g11g32kcal0.4g0.5g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korppujauho 6.1g22kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g897kcal45.2g12.6g70.6g1.4g
Valittu annoskoko196g448kcal22.6g6.3g35.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna98g224kcal11.3g3.2g17.7g0.4g
Arvot/100g100g229kcal11.5g3.2g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807