Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 41g31kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu38g54kcal6g0.9g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.8g2kcal0g0.4g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g219kcal14.8g21.4g7.8g2g
Valittu annoskoko196g110kcal7.4g10.7g3.9g1g
Annoskoko puolitettuna98g55kcal3.7g5.4g2g0.5g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.5g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774