Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g105g433kcal5g5g43.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 88g289kcal1.8g2.6g30.6g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.8g6.5kcal0.3g0.2g0.4g0.5g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1.8g7.1kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1470kcal14.4g19g149.2g1g
Valittu annoskoko196g735kcal7.2g9.5g74.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna98g368kcal3.6g4.8g37.3g0.3g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.8g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264328