UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12553g122kcal4.6g3.6g10g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 61g46kcal1.1g9.4g0.1g0.6g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g13g108kcal0g0g12g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 27g11kcal0g2.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g595kcal12g34.4g44.4g4.2g
Valittu annoskoko196g298kcal6g17.2g22.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna98g149kcal3g8.6g11.1g1.1g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236