Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 12g43kcal1.4g8.6g0.2g0.5g
Grahamjauho 10g32kcal1g5.9g0.2g1g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g35g215kcal6.6g1.9g19.1g4.8g
Banaani, kuorittu 66g58kcal0.7g12.1g0.3g1.2g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Ruokasooda 0.9g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Voi 18g128kcal0.2g0.1g14.3g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g18g66kcal0g17.1g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g1269kcal24.8g123.6g72.2g15g
Valittu annoskoko196g634kcal12.4g61.8g36.1g7.5g
Annoskoko puolitettuna98g317kcal6.2g30.9g18.1g3.8g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844