Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.7kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen44g61kcal8.3g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g11g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g209kcal19g8.2g11.2g4g
Valittu annoskoko196g105kcal9.5g4.1g5.6g2g
Annoskoko puolitettuna98g52kcal4.8g2.1g2.8g1g
Arvot/100g100g53kcal4.8g2.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404