Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g66g72kcal15.1g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Makaroni, pasta 22g72kcal2.2g14.5g0.2g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g11g29kcal3g0g1.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g566kcal44g35g26.6g2.6g
Valittu annoskoko196g283kcal22g17.5g13.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna98g142kcal11g8.8g6.7g0.7g
Arvot/100g100g145kcal11.2g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642