Raaka tattarimarjapuuro

Huuhtele tattari huolellisesti ja pistä se yön yli likoamaan runsaaseen veteen.

Toista sama käsittely siemenille.

Huuhtele seuraavana aamuna huolellisesti sekä siemenet että tattari ja kaada blenderiintai monitoimikoneeseen.

Lisää marjat ja banaani ja aja hienoksi.

Kaada valmis puuro tarjoiluastioihinja koristele siemenillä ja kukilla.

Siemenet: auringonkukka, kurpitsan ja seesaminsiemeniä.

Marjoja voi vaihdell; puolukka, mansikka, vadelma jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimo / -jauho 35g114kcal4.2g21.3g0.7g2g
Auringonkukansiemen 31g186kcal7.2g3.9g15.5g1.9g
Seesaminsiemen, kuorineen 9g63kcal2.5g0.6g5.4g1.2g
Mustaherukka 78g46kcal0.8g6.1g0.3g4.5g
Banaani, kuorittu 41g35kcal0.4g7.4g0.2g0.7g
Himalajan suola (Tuisa), annos 5g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g888kcal30.2g78.6g44.2g20.6g
Valittu annoskoko196g444kcal15.1g39.3g22.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna98g222kcal7.6g19.7g11.1g5.2g
Arvot/100g100g226kcal7.7g20g11.3g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428075