Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 125g276kcal21.8g0g21.2g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sipulirouhe Eldorado2.9g18kcal0.2g1.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g686kcal51.6g6.2g50.8g1.2g
Valittu annoskoko196g343kcal25.8g3.1g25.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna98g172kcal12.9g1.6g12.7g0.3g
Arvot/100g100g175kcal13.1g1.6g12.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983