Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g38g24kcal0.6g5.6g0g0g
Keittojuurekset, apetit19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g17g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vihreä papu, pitkä9g2.5kcal0.2g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g204kcal17g15.6g8.4g2.2g
Valittu annoskoko196g102kcal8.5g7.8g4.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna98g51kcal4.3g3.9g2.1g0.6g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856