Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio75g68kcal3.4g3.8g4.5g0g
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Sinappi 3.8g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Tilli, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g396kcal28.8g10.8g26.6g1.6g
Valittu annoskoko197g198kcal14.4g5.4g13.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna98g99kcal7.2g2.7g6.7g0.4g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251