Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g50g21kcal0g4.7g0.1g1.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.8g5.1kcal0.4g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.9g0g3.8g0g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g154kcal8.8g10.2g8.6g2.8g
Valittu annoskoko197g77kcal4.4g5.1g4.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna98g39kcal2.2g2.6g2.2g0.7g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511