Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 94g65kcal4.7g8.8g0.4g2.9g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Cashewpähkinä 11g65kcal2.2g2.1g5.2g0.4g
Mineraalisuola keskiarvo 0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g0.8g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g337kcal14.8g23.4g18.8g7g
Valittu annoskoko197g168kcal7.4g11.7g9.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna98g84kcal3.7g5.9g4.7g1.8g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928