Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Tomaatti, tuore66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa22g66kcal5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g197kcal12g10.4g11.2g3.4g
Valittu annoskoko197g99kcal6g5.2g5.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna99g49kcal3g2.6g2.8g0.9g
Arvot/100g100g50kcal3g2.6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480