Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%88g149kcal17.5g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Mutti paseerattu tomaatti20g6.3kcal0.3g0.9g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana393g426kcal42.6g10.2g22.4g4.4g
Valittu annoskoko197g213kcal21.3g5.1g11.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna98g107kcal10.7g2.6g5.6g1.1g
Arvot/100g100g108kcal10.8g2.6g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963