Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 77g58kcal1.4g11.9g0.2g0.8g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g33g48kcal4.9g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen55g18kcal1.8g2.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g323kcal21g30.6g12.6g2g
Valittu annoskoko197g162kcal10.5g15.3g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna99g81kcal5.3g7.7g3.2g0.5g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479