Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 35g8.4kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Pinaatti 11g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 8.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)13g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g56kcal3g7.8g0.4g4.4g
Valittu annoskoko197g28kcal1.5g3.9g0.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna98g14kcal0.8g2g0.1g1.1g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795