Lasagnette (täysjyvä)

400g 7% naudan paistijauhelihaa
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
3 dl paseerattua tomaattia
3dl vettä
3dl kevyt maitoa
1 Lasagnette mix pussi
250g Täysjyvä Lasagne Piccoloa
60g 17% Edamia

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja maito.

Sekoita mix pussi joukkoon ja kiehauta 5min.

(pussissa ohje) Laada Lasagne piccolot vuokaan ja jauhelihaseos päälle, sekoita ja lisää juusto heti tai paistamaisen puolivälissä, jolloin se ei niin kovetu.

Juuston voi jättää myös pois.

Paista uunissa 180 astetta noin 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Edam 17%7.5g21kcal2.1g0.2g1.3g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g12g39kcal1.5g6.8g0.7g0g
Maitojuoma,laktoositon38g15kcal1.2g1.2g0.6g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g31g103kcal5g19.4g0.6g1.9g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Jauheliha naudan paisti, paistettu40g74kcal11.9g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g525kcal44.8g59g12.2g4g
Valittu annoskoko197g263kcal22.4g29.5g6.1g2g
Annoskoko puolitettuna98g131kcal11.2g14.8g3.1g1g
Arvot/100g100g134kcal11.4g15g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48913