Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g43kcal1.7g7g0.8g1.4g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Maitojauhe rasvaton 2.6g9kcal0.8g1.4g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)29g55kcal7.3g0g2.9g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g7.3g7.3kcal0.3g1.5g0g0g
Kananmuna, keitetty 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa21g62kcal4.8g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana394g710kcal40.4g53.6g36.2g5.8g
Valittu annoskoko197g355kcal20.2g26.8g18.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna98g178kcal10.1g13.4g9.1g1.5g
Arvot/100g100g180kcal10.3g13.6g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253