Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g1219g3195kcal212.2g0g243.9g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g107g320kcal3.7g4.8g32g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8g0.3g2.9g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g4g0.1g0.5g
Korppujauho 61g223kcal6.4g45.7g0.6g3.2g
Vesi305g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 76g674kcal0g0g76.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g8967kcal452.8g125g706.2g13.2g
Valittu annoskoko1960g4484kcal226.4g62.5g353.1g6.6g
Annoskoko puolitettuna980g2242kcal113.2g31.3g176.6g3.3g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807