Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 365g366kcal9.3g1.4g35g6.5g
Pekoni, paistettu 266g1369kcal43.7g0g134.7g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti166g465kcal5.6g9.3g44.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl332g1130kcal6.6g10g116.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g50g37kcal3.7g4.7g0.2g0g
Oliiviöljy 66g588kcal0g0g66.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g364kcal0.5g0.5g39.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 332g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Lihaliemi laimennettu 332g63kcal0g10g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g8823kcal140.8g74.6g883.4g13.6g
Valittu annoskoko1960g4412kcal70.4g37.3g441.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna980g2206kcal35.2g18.7g220.9g3.4g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804